Om Ingrid Marie

Om Ingrid Marie

 

Jo, Ingrid Marie är faktiskt mitt namn, även om tilltalsnamet bara är Ingrid, och jag är grundare av Ingrid Maries Mobila Musteri. Jag kallades även ”äpplet” under mina barndomsår i Oskarshamn, i Småland.

 

Nu är jag bosatt i Södertälje med egen trädgårdstomt. Där har jag 7 äppelträd varav ett Ingrid Marie, 1 päron- och 1 plommonträd och för flera år sedan började jag musta äpplen från vår egen trädgård.

Efter att ha njutit av egen must under flera vintrar och vårar känner jag så starkt för att fler ska kunna upptäcka hur mycket glädje man får av att ta tillvara på sina egna resurser. Det finns alldeles för många fruktträd som bara genererar dåligt samvete och irritation över all fallfrukt på gräsmattan. I bästa fall kanske det blir rötgas av avfallet, men tänk så mycket trevligare om det blev något ni kan njuta av, till både kropp och själ.

 

Jag har nu fått ett tillfälle i livet att göra något lite annorlunda. Har tillbringat större delen av mitt arbetsliv inom läkemedelsindustrin, väl medveten om vikten av hög kvalitet och goda rutiner vid en tillverkningsprocess och nu känner jag att denna kunskap kan användas på fler sätt.

 

Hoppas jag får chansen att möta nya mustkunder, som ännu inte upptäckt glädjen av egen must!

Välkomna att boka en tid eller kontakta oss!

 

Varmt välkomna!

Företagets adress:

Ingrid Maries Mobila Musteri,

Högbergsgatan 4, 15133 Södertälje

www.mobilamusteriet.se

 

Tel : 0700-92 24 68

E-mail:

info@mobilamusteriet.se (för bokningar utanför bokningssystemet)

ingridmaries@mobilamusteriet.se (vid frågor)

Organisationsnummer: 559017-4164. Företaget innehar F-skattsedel och är momsregistrerat.